Andere catalogi

Zowel op het gebied van textielpromotie als zakelijke mode is James and Nicolson één van de bekendste en populairse merken. James and Nicholson staat voor functionele sportkleding voor bijna elke sport, zowel voor trendy vrijetijdskleding en jasjes als voor klassieke bedrijfskloeding en stevige werkkleding. Voor alle dagelijkse situaties biedt James & Nicholson geschikte kleding voor heren en dames aan. De meeste basiskledingsstukken zijn beschikbaar in bijna 40 kleuren en in extra grote maten tot 6XL.

Bekijk de catalogus

Snickers biedt innovatieve, technische werkkleding met compromisloze veiligheid en comfort voor de hedendaagse werkende mannen en vrouwen, die de meest duurzame en stijlbewuste oplossing willen. Ze ontwikkelen oplossingen voor hardwerkende vakmannen en vakvrouwen; om hun professionele leven gemakkelijker, veiliger en productiever te maken.

Bekijk de catalogus

Karlowsky is een merk waar kwaliteit en functionaliteit voorop staan. Alle kleding is vervaardigd met de mooiste en stevigste materialen. De Diamond Cut collectie doet hier nog een schepje bovenop. Precies wat zoekt als u voor een chique en luxe uitstraling gaat. Verder bestaat er nog de Rock Chef Collectie met een trendy en jonge uitstraling. Perfect voor de wat hippere horeca gelegenheden.

Bekijk de catalogus

B&C is een Belgisch merk met een ruim aanbod aan werkkledij, promotie, mode en retail, sport en vrije tijd en dit voor dames, heren en kinderen. B&C is gekend voor het brede kleurenpallet en een hele serie van tijdloze en nieuwe artikelen.

Bekijk de catalogus

Zoekt u een kwaliteitsvol, duurzaam kledingstuk dat kan worden gespecialiseerd? Wilt u uw eigen merk creëren? Kies voor Stanley/Stella. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in het DNA van Stanley/Stella. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria.

Bekijk de catalogus

SOL’S wordt heel vaak beschouwd als een parcoursblazer op het gebied van stijl, creativiteit, innovatie en dat ‘ene iets’ dat zijn producten doet opvallen, die allemaal echte waarde toevoegen aan het merk. De collectie is geschikt voor zakelijke-, werk-, vrijetijds-, sports- of promotiekleding en dit voor dames, heren en kinderen.

Bekijk de catalogus

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Ze streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, de nieuwste technieken.

Bekijk de catalogus

Projob staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. ProJob ontwerpt aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

Bekijk de catalogus