Contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht op onze website? Laat hieronder een bericht na en we helpen je graag verder! Bij een aanvraag naar offerte is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie aan ons te bezorgen zodat we een correcte offerte kunnen opmaken. 

Bezoek onze werkkledij winkel en ontdek een ruim assortiment textiel met mogelijkheid tot personalisatie, naast werkkledij bieden we ook tal van relatiegeschenken aan om je bedrijf écht in de kijker te plaatsen. In onze werkkledij winkel kunnen we brede waaier van productie en personalisatie mogelijkheden tonen, de deuren zijn iedere werkdag open (Met of zonder afspraak). Naast ons bezoeken is er ook een mogelijkheid dat we bij je langskomen, echter is dit met een beknopt gamma omdat we nooit onze volledige werkkledij winkel ter plaatse kunnen presenteren.

Onze openingsuren

Verkoop & afhaling

Klantgericht”, “Trots” en “Passie” zijn 3 kernwaarden die R-dreams hoog in het vaandel draagt.

Ben je benieuwd wie de drijven krachten zijn binnen ons team?

Kom meer te weten over onze werktextiel

winkel en wat we voor je kunnen betekenen.

Mogelijks zit je nog met wat vragen? We hebben de meest gestelde vragen op gelijst op deze pagina. Bekijk zeker deze pagina om een antwoord te krijgen op je vraag.

Vaak zijn we opzoek naar personen om ons team te komen versterken. Personen die met #trots naar hun werk komen en deze eigenschap doorgeven aan onze klanten zijn een enorme meerwaarde en hebben we er graag bij.