rdreams-logo-horizontaal_Tekengebied 1

      

Opening R-Dreams Tielt, een gesprek met het gezicht van de winkel: Jessica.

20/09/2022

We mochten op zondag 18 september familie, vrienden en leveranciers uitnodigen voor de officiële opening van onze winkel. Wij hebben ervan genoten en Jessica is er in geslaagd om echt een pareltje te maken van de winkel. Daarom praten we in dit blogbericht even met hét gezicht van onze winkel in Tielt:

Hi Jessica! De officiële opening van R-dreams Tielt is ondertussen achter de rug. Geslaagd?

J: Absoluut geslaagd! We hebben heel wat volk mogen ontvangen en iedereen heeft zich geamuseerd. Het was fijn om van iedereen zoveel positieve reacties te mogen ontvangen over de winkel en het was natuurlijk fantastisch om na maanden hard werk eindelijk eens te kunnen ‘pronken’ met wat we hier bereikt hebben.

 

Jij bent zelf een rasechte Tieltse?

J: Nee eigenlijk niet! Ik heb heel mijn schoolgaande jeugd in Tielt vertoeft, maar zelf ben ik een Oostrozebeekse. Tielt ligt me natuurlijk wel nauw aan het hart. Ik heb er veel vrienden en kennissen en kom er dan ook heel regelmatig. Er is ook altijd zoveel bedrijvigheid en zoveel te beleven in Tielt, ik ben blij dat we hier onze winkel hebben kunnen vestigen.

bb7020dc-5dc8-4ef2-ad11-ad0c463b55c4

Als gezicht van de winkel kan ik me inbeelden dat jij je de winkel zoveel mogelijk eigen wil maken. Als klanten bij jou in de winkel komen, wat mogen ze verwachten?

J: Ik ben zelf vooral echt een heel sociale. Ik sla graag een babbeltje, maar ik kan evengoed luisteren naar de mensen. Daarom vind ik het belangrijkste dat de mensen zich thuis voelen bij mij in de winkel! Het is een super ruim pand met enorme raampartijen, maar we hebben toch geprobeerd om het heel gezellig te maken door het benutten van de vele hoekjes en kantjes en ook een aantal leuke zithoekjes te maken.

Klanten kunnen hier in de eerste plaats heel kwalitatieve werkkledij terugvinden en ik vind het dan ook belangrijk dat ze met een even kwalitatieve service en expertise geholpen worden. Wij hebben bijlange niet alle Snickers Workwear of Dassy producten in huis, maar we hebben wel een heel groot aanbod op voorraad en we staan ook voor de volle 100% achter elk van de producten die we hier liggen hebben. Wil een klant dan toch liever iets uit de catalogus kiezen dan is dat absoluut geen probleem en kunnen wij ook die items binnen enkele dagen in huis hebben.

 

Je hebt de afgelopen maanden echt een deep-dive genomen in de wereld van de bedrijfskledij. Waren er dingen die je zijn opgevallen of die je niet had verwacht?

J: Ik heb het geluk dat ik wel wat kennissen heb in de wereld van de bedrijfskledij, dus dat de materie voor mij op zich niet helemaal nieuw was. Met heel veel zelfstandigen in de vriendenkring én een man in de bouw heb ik ook van op de eerste rij al alle ervaringen en reacties op werkkledij kunnen volgen. Ik heb dan ook zelf al ondervonden hoe belangrijk dat comfort en gebruiksgemak is in die werkkledij. Zelfstandigen zijn zich al maar vaker veel bewuster van de kledij die ze kopen en ze verwachten er ook heel veel van. En terecht!

Je hebt je werkkledij meestal vaker aan dan je vrije-tijdskledij dus reken je er ook op dat je je job op zo’n comfortabel mogelijke manier én in alle veiligheid kan uitvoeren.

De mogelijkheden voor personalisatie zijn ook eindeloos. En wat me vooral is opgevallen is dat welke techniek je uiteindelijk ook verkiest, dankzij de goede samenwerking tussen de verschillende teams bij R-dreams, worden ook al die gepersonaliseerde bestellingen supersnel verwerkt. Mijn persoonlijke favoriete stijl voor het personaliseren is borduren. Dat geeft altijd zo’n stijlvol resultaat en is natuurlijk ook superduurzaam in gebruik!

Als laatste Jessica. Wil je nog een oproepje doen aan de Tieltse bedrijven?

J: Alle bedrijven in Tielt en omstreken zijn uiteraard van harte welkom in de winkel. Spring zeker eens binnen voor een babbeltje of om wat informatie en advies in te winnen. Je kan altijd vrijblijvend naar onze collectie in de winkel komen kijken. Ook ondernemers met een horeca-zaak zijn zeker welkom, want ook daar hebben we een uitgebreid gamma voor voozien in de winkel. Onze favoriete Chaud Devant en Karlowsky producten kan je terugvinden op de eerste verdieping.

 

Ik ben er van overtuigd dat we samen echt wel mooie dingen kunnen realiseren. Dus heb je een wens of een idee? Dan luisteren wij graag naar jou en zullen we er alles aan doen om jou idee helemaal te realiseren zodat ook jij kan stralen in je bedrijfskledij.

 

Wie van z’n job houd, straalt dat uit. Je kan er daarom voor kiezen om als ondernemer je werknemers nog een extra stimulans aan te bieden met prachtige gepersonaliseerde bedrijfskledij zodat ook zij je bedrijf met trots kunnen dragen!

 

Hopelijk tot binnenkort!

 

Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe winkel. Ontdek de uitgebreide collecties en/of sla een praatje met Jessica.