Bling-King shined in hun werkkledij

Wie is carwash Bling King en

wat doen ze?

 

Bling King is de meest indrukwekkende carwash van het land, met een ongeziene ledspektakel tijdens het kuisen in de langste wasstraat van Belgie van maar liefst 62 meter, tevens wordt er 450.000L regenwater opgevangen en met hun eigen waterzuiveringsinstallatie kunnen ze 80% hergebruiken.

De carwash is gevestigd te Torhout langs de Bruggestraat en opende zijn deuren in 2018, het bedrijf zet sterk in op sociale media en het uitbouwen van een community.

blingking-1
blingking-7
blingking-5

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

De bezieler en oprichter van de carwash, Joost Vanhaerents, contacteerde R-dreams om de medewerkers een gepersonaliseerde outfit te voorzien die aansluit aan de huisstijlkleuren van het bedrijf. De medewerkers kregen de vrije ruimte om in onze shop langs te komen en hun outfit naar wens te kiezen, op die manier had elk van hun een outfit om met trots te dragen.

 

Terwijl de ene persoon de voorkeur had voor een trui met halve rits wilde de andere liever een sportievere werkschoen. Zo konden wij van R-dreams de Bling-King medewerkers van boven tot onder kledij bezorgen.

 

De huisstijl van de klant gaat uit naar een volledige zwarte outfit met een gepersonaliseerde logo op de borst en rug. Het principe van Less is more werd hier toegepast

 

Naast het leveren van de kledij voor de medewerkers konden we nog allerlei relatiegeschenken voorzien welke bedoeld waren om mee te helpen hun community uit te bouwen.

blingking-6

Blink King koos
voor deze toppers

Stralende outfits voor stralende werknemers?
Wij helpen je!