Bouwwerken Deseure klaar voor het echte werk

Wie zijn Bouwwerken Deseure en wat doen ze?

Bouwwerken Deseure is een West-Vlaams bouwbedrijf waar je terecht kan voor grondwerken, renovaties, nieuwbouwprojecten en allerlei andere bouwwerken. Met reeds jaren ervaring achter de kiezen heeft Bouwwerken Deseure heel wat realisaties in Vlaanderen op hun naam staan. Zoals het bouwen van een nieuwe hoeve, een hele reeks verschillende nieuwbouwprojecten, appartementcomplexen, noem maar op.

Bouwwerken Deseure wordt gerund door zaakvoerder Willem Deseure en zijn partner in crime Hanne Rondelez die zich met de administratieve kant van de zaak bezig houdt. Willem leerde de knepen van het vak in het VTI te Roeselare. Ondertussen heeft hij met zijn team al heel wat stevig werk verzet.

IMG_6831kopie-scaled
IMG_8609-scaled
IMG_8683-scaled

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

Bij Bouwwerken Deseure trotseren ze dagelijks de ruwe bouwwerf. Daarvoor hebben ze natuurlijk aangepaste kledij nodig die zeker tegen een stootje of twee, drie kan. Al sinds het begin van R-Dreams mochten wij Bouwwerken Deseure verwelkomen als klant. Sindsdien voorzien we Deseure nog steeds van stevig gepersonaliseerd werktextiel.

De beste optie voor verschillende weersomstandigheden is om in verscheidene lagen kledij te werken. Zo kan er snel een kledingstuk worden aan- of uitgedaan wanneer het te warm of te koud wordt. We maakten voor hen zowel hoodies als fleece truien met rits. Deze personaliseerden we via transferdruk op de borst en rug.

Een stevige werkjas kon bij hen niet ontbreken. De jas is gevoerd vanbinnen, voorzien van handige zakken en werd via transferdruk gepersonaliseerd op dezelfde manier als de truien. We borduurden voor hen ook stevige mutsen in hetzelfde kleur. We werken telkens met navy textiel die mooi samengaat met hun bordeaux logo. Aangezien alle textiel in hetzelfde kleur werd gekozen, past elke combinatie mooi samen.

Ook hebben we de mannen voorzien van een stevige en functionele werkbroek. Deze zonder personalisatie, wat bij ons ook perfect mogelijk is. Gepersonaliseerde t-shirts in dezelfde stijl maken het plaatje compleet bij elke temperatuur.

IMG_6820kopie-scaled

Bouwwerken Deseure koos
voor deze toppers

Snickers
Snickers
Graag onze hulp voor het samenstellen van een gepersonaliseerde outfit voor uw team?