De outfit van team Renault Decleir

Wie is autobedrijf Renault Decleir en wat doen ze?

 

Autobedrijf Decleir is een dynamische familiebedrijf te Torhout met meer dan 30 jaar Renault ervaring. De onderneming werd gesticht door Eddy en Geert Decleir in het jaar 1983.

 

Renault Decleir is officieel verdeler van de merken Renault en Dacia zowel nieuw als occasie. Bij hen kan je ook terecht voor een tankbeurt in hun total tankstation. Ze bieden een complete service aan.

 

Naast de verkoop staan ze ook paraat voor onderhoud, herstellingen en koetswerkherstellingen van alle merken.

Decleir-1
Decleir-2
Decleir-6

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Aangezien Renault Decleir het totaalplaatje van verkoop, onderhoud en tanken aanbiedt, hebben ze voor al hun verschillend type personeel een passende outfit nodig. De uitdaging hierbij is om de verschillende outfits toch te laten matchen met elkaar.

 

De eerste indruk van de zaak krijgen de mensen van de verkopers in de showroom. Daarom kozen we voor een klassevol zwart hemd met borduring op de borst en mouw voor de heren. En voor de vrouwelijke collega’s een bijpassend zwart hemd met korte mouwen gepersonaliseerd op dezelfde manier.

 

De jassen zijn dezelfde voor zowel de verkopers als voor de mecaniciens. Een stevige zwarte softshell met borduring op de rug, mouw én borst. Zo is het bedrijf langs alle kanten zichtbaar op het textiel.

 

De polo dient bij Renault Decleir als basis kledingstuk voor alle werknemers. Een navy polo met terug dezelfde borduring op de borst en mouw zorgt voor samenhang tussen de werknemers. Ook terug hetzelfde voor zowel de mannen als de vrouwen in de firma.

Decleir-3

Decleir koos
voor deze toppers

Ook je volledig team in een uniforme look?