Stralende werknemers bij Dumoulin

Wie is Dumoulin?

 

Dumoulin is dé specialist van de streek in verlichting. Je ontdekt er altijd de laatste nieuwe trends en laat je verleiden door sfeer en licht om van je thuis, tuin of kantoor een warme omgeving te maken.

 

Volgend jaar vieren ze hun 60ste verjaardag, dus ze mogen zich ondertussen écht wel een gevestigde waarde in Torhout en omstreken noemen.

 

Naast verlichting kan Dumoulin je ook perfect adviseren bij het aanschaffen van nieuwe elektro apparaten van wasmachine tot koffiezet. Je vind er dus twee zaken onder één dak: elektro én verlichting. Zo zie je het altijd helder.

dumoulin--3
dumoulin--4
dumoulin--19

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Bij Dumoulin kozen ze voor een mooi assortiment aan zwarte basiskledij allemaal gepersonaliseerd met dezelfde kleuren.

 

Het technisch personeel gaat aan de slag met een kwalitatief T-shirt van James&Nicholson, terwijl het winkelpersoneel straalt in hun polo's. Er werd ook voor iedereen een softshell Jack voorzien om ook bij wat mindere temperaturen perfect voor de dag te komen.

 

Softshells worden altijd geborduurd en ook op polo's is borduring aan te raden. Daarom koos Dumoulin ervoor om de borduring door te trekken en dat ook bij de T-shirts te gaan doen. Aangezien wij T-shirts van hoge kwaliteit met een voldoende hoog grammage kunnen aanbieden vormt ook dat voor borduring geen probleem.

dumoulin-3

Dumoulin koos
voor deze toppers

Ook fan van gepersonaliseerde werkkledij met borduring? Laat je adviseren over de mogelijkheden.