De dulle van Hulles: jouw helden in de bouw

Wie is Van Hulle bouwservice?

Wie op zoek is naar een totaalpartner voor bouwcomfort, komt al snel uit bij Van Hulle. Het bouwbedrijf is al sinds 1944 een vaste waarde in Tielt. 

 

Van de bouwmaterialenhandel tot de aannemerij voor vloeren in (niet-)residentiële projecten en droogbouw: elke business unit werkt volgens de familiale waarden die ze hoog in het vaandel dragen. Als familiebedrijf dragen hun professionele en mensgerichte aanpak bij tot de langetermijnrelaties die ze nastreven met hun klanten, leveranciers en medewerkers.

 

Meer info via: https://vanhullebouw.be/

IMG_3334
IMG_3330
IMG_3318

De werknemers van Van Hulle bouwservice hebben zowel blanco als gepersonaliseerde werkkledij. Voor de gepersonaliseerde kledij werd er gekozen voor de druktechniek zeefdruk. De ideale druktechniek voor grote oplages & kledij die vaak gewassen wordt. Er werden zowel tshirts als truien gezeefdrukt.

 

Voor de blanco kledij mogen de werknemers elk jaar binnen een afgesproken prijsklasse werkschoenen, werkbroeken & een winterjas uitkiezen. Op deze manier kan elke werknemer o.b.v. zijn/haar vereisten de gepaste werkkledij uitkiezen. Merken die vaak gekozen worden zijn Dassy Workwear, Safety Jogger, Snickers Workwear ...

Logo_vanhulle

Van Hulle bouwservice koos
voor deze toppers

Sol's
Safety Jogger
Dassy workwear
Ook fan van gepersonaliseerde kledij op maat van jouw wensen & noden? Ontdek de mogelijkheden van personalisatie.