Altijd smaakvol met WINEtime

Wie is WINEtime?

 

WINEtime is een toegankelijke groot- en kleinhandel van wijnen en champagne in het mooie Nieuwpoort. WINEtime doet veel meer dan enkel wijnen verkopen. Ze verrassen en verwennen uw smaakpapillen!

 

Daarnaast bevoorraden ze ook 300 horecazaken, verspreid over heel het land én kunt u een aantal van hun wijnen terugvinden in een selectie doorverkooppunten. Ze zijn ook nog eens gespecialiseerd in het beleveren van festivals, evenementen en privé-feesten.

 

Kortom, denk je aan wijn? Dan denk je aan WINEtime!

DSC00026-7
DSC00105-30
DSC00170-50

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

WINEtime koos voor een uitgebreid assortiment aan horeca en bedrijfskledij geborduurd met prachtig goud-geel garen. Zo hebben ze ondermeer stijlvolle polo’s en jassen voor het team in de winkel, maar ook comfortabele polo’s, sweaters en hoodies voor het logistieke team.

 

De polo’s van WINEtime komen uit onze Harvest collectie. Een unieke collectie van bedrijfskledij geschikt voor de horeca, maar even goed voor andere sectoren. De uiterst kwalitatieve (dikke) stoffen zorgen ervoor dat de borduring perfect uitkomt. Waar bij dunnere T-shirts of polo’s vaak geen borduring mogelijk is, leent de Harvest collectie er zich wel perfect toe.

 

De khaki jassen en hoodies zijn een perfecte match met het goud-gele kleur van het WINEtime logo. Wij bekijken dan ook steeds samen met u in de winkel welke kleuren en stoffen het best bij uw zaak en logo passen.

DSC00151-45

WINEtime koos
voor deze toppers

James & Nicholson
Uw team ook aankleden met hippe horecakledij?