5 redenen om langs te komen in één van onze winkels

14/03/2022

Omdat wij er volledig overtuigd zijn van het belang van persoonlijk contact in onze sector openden we vorig jaar ons tweede filiaal. We zijn ondertussen klaar om onze derde uitdaging aan te gaan en willen je alvast enkele redenen meegeven om onze winkels te bezoeken.

Los van het feit dat je bij R-Dreams makkelijk kan nabestellen via e-mail of via ons shop, zijn wij vooral trots op onze winkels. Wij vinden het naast het online verhaal minstens zo belangrijk dat we onze klanten persoonlijk kunnen begeleiden om hun ervaring compleet te maken.

 

1 persoonlijk advies en begeleiding

Het beste voor jou en je bedrijf, daar streven we naar. Al onze werknemers zijn uitgebreid geschoold om samen met jou op zoek te gaan naar dé perfecte werkoutfit voor jouw sector. Zowel bedrijven uit de bouw & techniek of uit de horeca & retail vinden bij ons de modernste bedrijfskledij. Wij kleden jou en je team van schoen tot muts en weten door onze praktische ervaring perfect wat jij nodig hebt.  

 

2 kijk, voel en proef

Hét grootste voordeel van een uitgebreide winkel is natuurlijk dat naast de looks van de kledij, jezelf ook volledig kan laten overtuigen door het gevoel. Je kan alle bedrijfskledij in de winkel naar hartenlust passen. Voel aan de stoffen (check zeker eens onze ultrazachte fleece), pas elk model van XS tot XXL (of meer) en ontdek alle zakken, ritsen en handigheden in onze werkbroeken. Uiteraard kan je dat terwijl je geniet van een kopje koffie (of een ander drankje) en je daarbij nog steeds kan rekenen op ons persoonlijk advies en begeleiding.

winkel-bezoeken-oostende-julie

3 shop rechtstreeks uit onze stock

R-Dreams is officieel verdeler van enkele kwalitatieve merken zoals Snickers, Projob, Chaud Devant, … Dat zorgt er niet alleen voor dat je bij ons een uitgebreide keuze hebt aan pasvormen en -modellen, maar ook dat je gewoon rechtstreeks uit onze grote stock kan shoppen. Je kan dus gerust binnenspringen voor een werkbroek of -jas en die direct mee naar huis nemen.

 

4 een oplossing op maat

Dacht je er al aan om je bedrijfskledij te personaliseren? Het maakt de uitstraling van je bedrijf meteen compleet en je kan er alle kanten mee uit. Je hoeft je geen zorgen te maken over het borduren of toch eerder bedrukken van je kledij, want wij zorgen ervoor dat we de perfecte technieken voorstellen voor jouw kledij én logo. Wil je graag eens een ‘specialleke’? Dan kan dat ook. Wij helpen je met veel plezier zoeken naar de verschillende mogelijkheden.

5 voor de gezelligheid

Oké, we geven het toe. Wij hebben gewoon een topteam! Een team van enthousiaste en vriendelijke dames en heren die er hun missie van maken om joù te doen stralen in jou kledij. Maar daarnaast zijn het ook allemaal sociale wezens die uit oprechte interesse ook niets liever doen dan met jou eens een babbeltje slaan over het weer, je bedrijf en/of de kindjes. Wij zien je graag (stralen)!

 

We hopen je snel terug te zien in onze winkel en kijken er naar uit om je ons persoonlijk advies te geven voor jouw bedrijfskledij.

Kom gerust even spontaan langs in onze winkels of maak een afspraak!