De leukste (gepersonaliseerde) eindejaarsgeschenken

04/11/2022

Of het nu is voor je werknemers of je klanten, nu het einde van het jaar langzaam in zicht is, denken wij al aan eindejaarsgeschenken! Jij ook? Je werknemers in de bloemetjes zetten of je klanten bedanken voor de mooie samenwerking dat doe je natuurlijk met een geschenkje. Wanneer je dat geschenkje ook nog eens kan personaliseren met jouw bedrijfslogo maak je het extra persoonlijk én geef je je bedrijf natuurlijk wat extra visibiliteit.

 

Wij zetten voor jou de leukste eindejaargeschenken even op een rijtje. Stuk voor stuk leuke dingen om te geven óf te krijgen met de visibiliteit van jouw bedrijf in gedachten.

Mutsen

 

Heb je eerder al eens kledij laten borduren? Dan zijn mutsen hét ideale eindejaargeschenk voor jou. Het borstlogo van op je kledij kunnen we waarschijnlijk op de mutsen gebruiken en zo spaar je maar liefst €32 instelkosten uit. Ideaal toch?

 

Vanaf €389,50 excl. btw voor 50 mutsen met bestaand logo geborduurd levertijd 12 werkdagen

 

Notitieboekjes

 

Je weet wel. Van die handige hebbedingetjes die soms wel jaren blijven meegaan? Het notitieboekje is er zo één van. Een handige plaats voor je receptjes (schrijf er misschien zelf al eentje in?) of voor je boodschappenlijstjes. Waar je het ook voor gebruikt, het notitieboekje is altijd een voltreffer.

 

Vanaf €300,50 excl. btw voor 50 A6 boekjes inclusief gepersonaliseerde cover levertijd 12 werkdagen

eindejaar-rdreams2

Drinkfles

 

 Een drinkfles uitdelen is bijna net zo leuk als samen het glas heffen op het nieuwe jaar. Doe klanten of personeel een plezier met een gepersonaliseerde drinkfles waar ze winter én zomer mee aan de slag kunnen!

 

€373,50 excl. btw voor 50 gepersonliseerde drinkflessen levertijd 12 werkdagen

 

Handdoek XXL

 

De winter staat nog maar voor de deur of we zijn al weer aan de zomer aan het denken. Met deze XXL badhanddoek doe je iedereen niet alleen nu een groot plezier, maar zet je ook deze zomer opnieuw je bedrijf nog even in de spotlight. Geef er je eigen draai aan en ga voor een grappige quote of een leuk kaartje met zomerse vooruitzichten erbij.

 

€712,20 excl. btw voor 20 handdoeken met bestaand logo geborduurd levertijd 12 werkdagen

Fleece deken

 

We kunnen geen overzicht met eindejaarsgeschenken noemen zonder aan een fleece dekentje te denken, toch? Dé beste manier om de eindejaarssfeer in huis te brengen en natuurlijk een warm aandenken aan jouw bedrijf. Of je nu gaat voor de ultrazachte of de XXL variant, met een dekentje scoor je altijd!

 

€451,20 excl. btw voor 20 dekentjes met bestaand logo geborduurd levertijd 12 werkdagen 

 

Sportzak

 

Een nieuw jaar, met nieuwe goede voornemens, daar hoort natuurlijk een nieuwe sportzak bij. Deze toffe sportzak past perfect bij de inzet van het nieuwe jaar en zal je werknemers ongetwijfeld vergezellen op heel wat mooie momenten.

 

€307,85 excl. btw voor 10 sportzakken met logo bedrukt levertijd 12 werkdagen

Graag jouw eindejaarsgeschenken personaliseren? Laat je adviseren in onze winkel.