Een unieke look in je horecazaak

08/08/2022

Er wordt wel eens gezegd ‘als je niet beter bent dan je concurrent, zorg dan dat je er beter uitziet’. Met Chaud Devant kan dat. Het hippe horecamerk bied een uiteenlopend gamma aan unieke kledij voor de chef, het keukenpersoneel of de zaal.

Verschillende collecties

Er zijn in totaal een 15-tal verschillende collecties bij Chaud Devant. Elke collectie gebaseerd op de vakkenis van de chef, maar natuurlijk ook zijn prachtige omgeving. We pikken er een paar van onze favorieten uit voor jullie:

 

 

Pure Denim

De Pure Denim collectie is krachtig, puur en heeft karakter. Een perfecte match om te combineren met een modern of tijdloos interieur. En het mooie van deze jeanscollectie is dat hoe meer je het was, hoe meer het tot leven komt!

 

Nordic

Met de Nordic-collectie ga je voor een frisse, pure look. Een unieke koksjas die net als een shirt over het hoofd wordt getrokken. De bewegingsvrijheid in deze collectie is subliem. De stuks zien er strak en simplistisch uit, maar worden afgewerkt met de fijnste details en volledige focus op het gebruiksgemak.

 

Leather70

De leder collectie van Chaud Devant is uniek. Van een authentiek restaurant tot een trendy bar, deze collectie past overal. De combinatie van het echte rundsleer en polyester maken de schorten perfect geschikt voor het harde werk in de horeca.

CD-3

Duurzaamheid en kwaliteit voorop

 

De afgelopen 25 jaar is Chaud Devant uitgegroeid tot een groot en gekend merk, zonder daarbij hun autenticiteit en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Enkele van hun collecties worden gemaakt van gerecycleerd materiaal. Dankzij hun beweste keuze om hun ecologische voetafdruk te verkleinen worden de collecties steeds duurzamer.


De insteek van Chaud Devant is altijd geweest om in de eerste plaats kwalitatieve horecakledij te ontwerpen en te vervaardigen. Of dat nu in een achterkamertje van het woonhuis was, of zoals nu in hun eigen werkplaats.

Lokaal ondernemen

 

Chaud Devant is van oorsprong een Nederlands bedrijf. Het ontwerpen gebeurt ook na 25 jaar nog steeds in het inspirerende Amsterdam. Ondanks de wereldwijde verspreiding van hun productien kiest Chaud Devant nog steeds voor een 100% Europese productie.

 

Alle producten nemen ze zelf in voorraad en worden steeds rechtstreeks uit voorraad geleverd, wat natuurlijk zorgt voor een snelle levering voor de eindklant.

Met deze toppers laat je alvast een onberispelijke indruk na

 

 

1 CHEF T-SHIRT VALENTE 947

De fijne combinatie van de geweven stof, tricot achterkant en mouwen geeft dit shirt een classy look met een hoog werkcomfort. Het shirt heeft een borstzakje en een lus achter in de nek houdt een schort mooi op zijn plek. Kies voor stoer, elegant of koel met de verschillende beschikbare kleuren. De variant met korte mouw draagt zowel heerlijk in de keuken als in de bediening

 

2 SALOPET DENIM 695 SALOPET

Dit retro schort heeft twee steekzakken, een borstzak middenvoor en is handig verstelbaar in de nek door middel van een metalen jeansknoop. Nostalgie in een moderne uitvoering.

 

3 REGULAR 873 BOURBON 

De baas onder de sloven. Met zijn authentieke look is de Regular hét allround sloofje. Dit model is uitgevoerd met een handige zak

 

4 819 DRESS VANILLA BLACK

Met de Sense kledinglijn kiest Chaud Devant voor de ultieme blend van klasse en comfort. Een lijn speciaal gemaakt voor het bedienend personeel die zowel vrouwelijk is als praktisch, zowel comfortabel als stijlvol.

 

Geïnspireerd? Neem dan zeker ook een kijkje in de catalogus van Chaud Devant!

 

Ook een frisse nieuwe look en/of gepersonaliseerde schorten voor jouw horecazaak?