R-Dreams zet opmerkelijke groei verder met nieuwe vestiging in Tielt

03/06/2022

Kwalitatieve werkkledij op maat en gepersonaliseerd geleverd is waar R-Dreams werktextiel voor staat. Bedrijven draaien terug op volle toeren en hebben nood aan goed materiaal waaronder dus ook werk outfits om aan de vraag naar kwaliteit te kunnen voldoen. Zo zeker ook in de regio van Tielt, waar R-Dreams inzet op het ontzorgen van bouwbedrijven en horeca met een splinternieuwe vestiging, in september van dit boeiende jaar.

“Tijd van goedkope kledij ‘omdat het maar om te werken is’ is voorbij”

 

Het bedrijf van stichter en jonge ondernemer Ruben Vandendriessche ondersteunt al sinds 2014 bedrijven in het najagen van hun mooiste dromen.

 

“We zijn intussen met een gedreven team van 8 mensen; die samen elke dag de markt tegemoet komen aan de noden van vandaag: dat is werkkledij met een modieuze insteek, passend binnen de huisstijl, vaak slim fit modellen met moderne snits. De tijd van goedkope kledij 'omdat het toch maar om te werken is' is echt wel voorbij. Klanten kiezen ook meer voor ergonomische opties van betere kwaliteit zoals kwalitatieve kniebescherming om hun mensen echt in de beste omstandigheden aan de slag te kunnen laten gaan.”

DSC09715-30

R-Dreams is vandaag reeds actief met fysieke winkels in Oostende en Torhout, waar de wortels van zaakvoerder Vandendriessche liggen; maar richt zich nu dus ook op Tielt als bloeiende economische regio. De nieuwe vestiging van 500m² komt aan de Ringlaan in Tielt, gelegen naast Van Hulle Bouwservice en groothandel in elektriciteit Westelek. Op die manier zit er tussen de winkels van R-Dreams telkens een klein halfuur, wat een goede spreiding van het aanbod en vlotte service mogelijk maakt.

“We voorzien een enorm groot aanbod kledij omdat we zo de klanten keuze kunnen geven, alsook ze in de mogelijkheid zijn om direct te passen”, vult Vandendriessche aan. “Bovenkledij zoals T-shirts, truien, jassen, petten maar ook onderkledij zoals korte/ lange werkbroeken en veiligheidsschoenen, kortom een volledige werkoutfit, dat is waarmee we onze klanten elke dag willen helpen.
Merken zoals Snickers workwear en Dassy zijn goed gekend en gegeerd, dus hebben we hiervan een grote voorraad op stock hebben liggen, zodat deze direct kan aangekocht worden in de winkel. En indien wordt gekozen voor kledij met personalisatie in de stijl van het bedrijf dan is de levertermijn 12 werkdagen.”

R-Dreams is duidelijk intensief bezig met de wensen en oriëntatie van haar klanten in specifieke B2B sectoren zoals de bouw, retail en horeca.

 

“Onze klanten zijn zich er van bewust dat goede-, functionele en dus op en top professionele kledij belangrijk is en ze dus voor kwaliteit kiezen. Ook de medewerkers koesteren deze verwachtingen steeds nadrukkelijker, waardoor ondernemingen hierin snel actief meegaan.
Niet voor niks is onze slogan “We R one”: wij willen dat we zowel éen sterk team zijn samen; met onze leveranciers voor de beste producten en service; alsook onze klanten voor hun optimale werking en maximale tevredenheid.” - besluit een trotse Vandendriessche.

Laat de je adviseren in één van onze winkels in Torhout of Oostende of kom binnenkort het uitgebreide aanbod ontdekken in onze winkel in Tielt!