Slimme kledingkeuzes op de werkvloer: Dress for success

18/09/2023

Het oog wil ook wat. Bij R-Dreams zijn we er ons van bewust dat slimme kledingkeuzes op de werkvloer van cruciaal belang zijn. Werktextiel heeft invloed op je professioneel imago, boost je zelfvertrouwen en heeft eveneens invloed op je verkoop. In dit blogbericht geven we enkele tips over slimme kledingkeuzes op de werkvloer!

Ken de dresscode van jouw sector

Eén van de belangrijkste aspecten binnen slimme kledingskeuzes is het begrijpen van de dresscode van je bedrijf/de sector waarin je werkt. Elk bedrijf heeft zijn eigen verwachtingen en normen als het gaat om kleding. Het ene bedrijf hanteert een formele stijl, terwijl andere meer informeel zijn. Zorg ervoor dat je de dresscode van je bedrijf kent en respecteert. Zo voorkomen we sportoutfits op belangrijke meetings. ;)

 

Investeer in kwaliteit

Kwaliteit moet voorop staan als het aankomt op professionele kledij. Investeer in duurzaam werktextiel. Bij R-Dreams wordt er alleen maar met kwalitatieve merken samengewerkt, denk maar aan James and Nicholson voor hedendaagse werkkleren, Chaud Devant voor de horecasector en Snickers & Dassy Workwear voor de bouwsector.

bredene--7

Wees authentiek

Verlies jezelf niet in je professionele uitstraling. Kies kledij die bij jezelf en je bedrijf past. Het zorgt voor comfort, maar versterkt eveneens je merkidentiteit. Want zeg nu zelf een bedrijf oogt veel authentieker wanneer alle werknemers hetzelfde werktextiel dragen. Mag het dat tikkeltje meer zijn? Bij R-Dreams kan al je werktextiel gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Geborduurd of liever een geprint logo? Alles kan! Kom langs in onze winkels en we helpen je graag verder!

 

Dit zijn slechts enkele tips om slimme kledingkeuzes te maken op de werkvloer. Nood aan meer tips of een bedrijfsoutfit? Kom langs in onze winkels en we helpen je graag verder. Britt, Chelsea & Karolien kunnen niet wachten om hun expertise met jou te delen!

Kom gerust even spontaan langs in onze winkels of maak een afspraak!