Wat betekent onze uitbreiding voor jou?

27/03/2024

We hebben spannend nieuws om met jullie te delen. R-Dreams te Torhout heeft een sprong voorwaarts gemaakt en heeft hun pand uitgebreid! Na maanden van plannen & voorbereiding, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we ons pand uitbreiden. Het stelt ons in staat onze service naar een hoger niveau te tillen en jullie een NOG betere winkelervaring te bieden.

Wat is er veranderd?

Onze personalisatie verhuist naar een nieuwe loods naast onze winkel. Hierdoor wordt de winkel ruimer, hebben we meer plaats voor nieuwe merken én is er een duidelijk overzicht van ons gamma.

 

Dit is nog niets alles...

Doordat onze winkel ruimer wordt, nemen we er ook 2 nieuwe merken bij. Daarom maken wij plaats voor deze merken in ons assortiment:

merken_blog

Hebben deze merken nog een intro nodig?

Carhartt werkkledij staat bekend om zijn goede pasvorm, functionele zakken en drievoudig gestikte naden. Daarnaast heeft de werkkledij van Carhartt een moderne uitstraling. Veel Carhartt werkbroeken zijn voorzien van ripstop materiaal. Dit zorgt ervoor dat het materiaal sterker en scheurbestendiger is.

 

Lee Cooper is een premium denim merk dat in 1908 opgericht werd in Londen. Ze creëren stijlvolle en eenvoudige jeans met de focus op comfort en duurzaamheid. Lee Cooper zijn iconische denimcollecties blijven trendy en functioneel.

Kom onze vernieuwde winkel zelf ontdekken! Wij kijken er alvast naar uit om jou rond te leiden in onze winkel. Met de nodige expertise zorgen wij voor voldoende hulp bij jouw zoektocht!