De totale look van Bakkerij Stefaan

Wie is Bakkerij Stefaan en

wat doen ze?

 

Sinds 2003 leveren ze bij Bakkerij Stefaan met hart en ziel broodjes, banket en zoveel meer aan de mensen van Torhout en omstreken. Deze familiezaak bestaat uit Stefaan Schoonvaere, zijn echtgenote Kristien Dewulf en de zoon Simon.

 

In tijden waarin supermarktbrood gerede ingang vindt, kiezen ze bij Bakkerij Stefaan voor compromisloze kwaliteit. Geen grote sier in hun rekken, maar een oerdegelijk broodassortiment en een aanbod aan patisserie dat één en al smaak en eenvoud is. Stefaan noemt rijsttaartjes en frangipanes als de hoekstenen van het banketbakken.

Je vindt Bakkerij Stefaan op twee locaties in Torhout: Zwevezelestraat 7 en Oostendestraat 52.

Stefaan-1
Stefaan-3
Stefaan-7

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Bakkerij Stefaan besloot een tijdje terug om te gaan voor een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Daar hoort natuurlijk aangepast gepersonaliseerd textiel bij. Samen gingen we op zoek welk textiel met welke druktechniek het beste kon aansluiten bij hun nieuwe huisstijl.

 

Hun strakke huisstijl vraagt om klassevolle eenvoudige kledij. De bakkers konden we voorzien van een stevige polo met bijhorende grijze sweater. Voor de professionele, ambachtelijke look van duurzame kwaliteit kozen we hier voor borduring op de borst en in de nek. Voor de warmere periodes is een eenvoudige zwarte t-shirt met een subtiel wit borstlogo hier de ideale oplossing.

 

Ook de winkeldames hebben we voorzien van nieuwe gepersonaliseerde schorten. Passend bij het textiel van de bakkers kozen we voor een zwarte schort met wit detail waar we ook hun embleem borduurden op de borst.

 

Voor de opening van hun vernieuwde winkel konden we ook bijdragen aan hun visibiliteit door het ontwerpen van een passende beachflag. Zo konden de klanten al van ver de bakkerij terugvinden.

Stefaan-4

Bakkerij Stefaan koos
voor deze toppers

Kan uw horeca- of retailzaak ook een nieuwe en frisse look gebruiken?