Bouwcenter in het nieuw na overname

Wie is Bouwcenter MVR en wat doen ze?

 

Sinds de overname enige tijd geleden is Bouwcenter MVR echt onderweg naar een volgend niveau. Je kan er alle bouw- & afwerktingsmaterialen onder één dak vinden. De medewerkers kunnen je er adviseren met hun vakkennis en je kan er zowel als professional of particulier terecht.

De nieuwe uitbaters willen dan ook dat hun medewerkers trots kunnen zijn op het bedrijf waar ze werken en kwamen al snel na opstart bij R-dreams Oostende langs om hun werkkledij met personalisatie te selecteren.

DSC07934
DSC07965
DSC07969

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

We maakten met de zaakvoerders een eerste selectie die past binnen de noden en budget van het bedrijf. Vervolgens kwamen alle medewerkers afzonderlijk langs om te passen zodat we de juiste maten konden noteren. Zo konden we gemakkelijk alle kledij achteraf gaan personaliseren zonder tijdverlies voor onze klant én het personeel.

 

Het leuke aspect aan deze realisatie is dat we onze klant konden helpen met zowel gepersonaliseerde bovenkledij zoals jassen, truien en T-shirts, maar ook werkbroeken en veiligheidsschoenen. Kortom gekleed van A tot Z in R-Dreams.

DSC07943

Bouwcenter koos
voor deze toppers

Ook advies voor een outfit van A tot Z?