Camping Duinezwin: kamperen aan de Belgische kust

Wie is Camping Duinezwin?

Op zoek naar een gastvrije kampeerervaring aan de Belgische kust? Camping Duinezwin, gelegen te Bredene, biedt een comfortabel verblijf aan voor elk type gast. Een camping voorzien van ruime staanplaatsen voor tenten/caravans/campers en moderne sanitaire voorzieningen. De camping ligt op slechts enkele stappen van de duinen en het strand, ideaal voor natuurliefhebbers en zonnekloppers.

 

De camping beschikt over een gezellig terras, een speeltuin en diverse sport- en spelmogelijkheden. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals fietstochten, barbecue-avonden en kinderspelletjes, zodat er altijd iets te beleven valt.

 

De camping is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, met prachtige wandel- en fietsroutes. Of je nu komt voor een rustige vakantie aan zee of een actief uitje in de natuur. Bij Camping Duinezwin word je altijd warm ontvangen & geniet je van een onvergetelijke vakantie-ervaring.

 

Meer info via: https://www.duinezwin.be/

IMG_3410
IMG_3380
IMG_3392

Wat hebben we kunnen betekenen voor hen?

Voor camping Duinezwin hebben we zowel kledij voor de werknemers als voor de klanten gepersonaliseerd. In hun plaatselijke shop bieden ze t-shirts, truien, regenjassen, petten & totebags aan voor hun gasten. Op deze manier kunnen de gasten, trouwe ambassadeurs worden van de camping! 

 

Het personeel beschikt over comfortabele t-shirts, polo’s & truien. Om zich te kunnen onderscheiden met de kledij van de gasten, kozen ze voor bruine & beige kledij. Op deze manier zijn de werknemers gemakkelijk te herkennen op de camping als klanten een vraag of dergelijke hebben. 

 

Voor de personalisatie is er een combinatie gekozen van bedrukken & borduren. Alle t-shirts & enkele truien werden bedrukt met DTF logo’s. Terwijl de polo’s, petten & overige truien geborduurd werden voor die extra premium uitstraling.

Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 13.53.06

Camping Duinezwin koos
voor deze toppers

Myrtle Beach
Stanley & Stella
Ook fan van gepersonaliseerde kledij op maat van jouw wensen & noden? Ontdek de mogelijkheden van personalisatie.