Den Toogoloog: de bierspeciaalzaak van de kust!

Wie is Den Toogoloog?

Den Toogoloog kan je beschrijven in drie woorden: gezellig, familiaal & kwalitatief. Een gezellige gastropub gelegen te Middelkerke

 

Met een ruim aanbod aan bieren vertegenwoordigen ze ons Belgenlandje als de beste. Voor zij die een hongertje hebben, beschikt Den Toogoloog over een uitgebreide kaart met echte klassiekers

 

Voor de bierliefhebbers onder ons of voor een leuke teambuilding kan er een bierdegustatie worden gevolgd in een losse sfeer!

Meer informatie: https://www.dentoogoloog.be/

 

IMG_2948
IMG_2963
IMG_2944

Het team van Den Toogoloog koos voor het totaalplaatje. De werknemers in de keuken dragen de baggy chef pants van Chaud Devant met daarop een t-shirt met V-hals van James & Nicholson. De t-shirts zijn voorzien van een subtiel ruglogo op de schouders. 

 

Voor het personeel in de zaal is er gekozen voor de UFX Moss shirts van Chaud Devant. Een comfortabele bedieningsblouse met de nodige stretch. De blouses zijn voorzien van een subtiel borst-, rug-, & mouwlogo. De outfit wordt vervolledigd met de Apron base green denim schort.

 

Voor de personalisatie is er gekozen om te borduren. Dit is niet alleen een duurzame keuze, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling! Dit gecombineerd met de unieke plaatsing van de logo's, zorgt ervoor dat Den Toogoloog eruit springt met hun bedrijfskledij. Een realisatie waar wij bijzonder trots op zijn! 

IMG_2953

Den Toogoloog koos
voor deze toppers

Ook fan van gepersonaliseerde kledij op maat van jouw wensen & noden? Ontdek de mogelijkheden van personalisatie.