Chocolatier Dumon, daar worden we gelukkig van!

Wie is Chocolatier Dumon?

 

Wie Chocolatier Dumon is, moeten we u waarschijnlijk niet meer vertellen. De naam doet wel meteen een belletje rinkelen in de wijde omgeving van Torhout, Brugge en omstreken.

 

De ambachtelijke chocolatier mag zich met zijn 6 winkels in West-Vlaanderen echt een gevestigde waarde noemen.

Je kan er terecht voor verse, traditionele pralines, maar ook voor echte chocolade kunstwerkjes. 

 

Wij zijn er trots op dat we deze échte professionals al verschillende jaren op rij mogen voorzien van smaakvolle werkkledij

dumon-22
dumon-18
dumon-13

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Chocolatier Dumon heeft in het eigen atelier de chocolatiers die er dagelijks aan de slag zijn. Voor hen leverde R-dreams stijlvolle witte polo’s van James & Nicholson. Deze werden stijlvol bedrukt op de borst met het logo. Grijze truien met rits van James & Nicholson maken de outfit van de medewerkers compleet en zo kunnen ze bij elke temperatuur stralen in hun Dumon-outfit. Ook softshells van Sol’s zitten in het gamma voor Dumon.

 

Ook voor de winkelmedewerkers mochten we een outfit voorzien. Zij kozen voor stijlvolle donkerbruine schorten van Chaud Devant. Deze kunnen ze naar hartenlust combineren met hun persoonlijke garderobe terwijl de verschillende medewerkers achter de toonbank toch matchen. 

 

De samenwerking tussen R-dreams en Chocolatier Dumon is een smaakvolle successtory. Door te luisteren naar hun behoeften en hen te voorzien van hoogwaardig praktisch, goed zittende werkkledij, hebben we bijgedragen aan het versterken van hun beroepstrots en professionele uitstraling. Het is fantastisch om te zien hoe het team zich inzet, terwijl ze er stijlvol uitzien in hun Dumon-outfit. We zijn vereerd om deel uit te maken van het succes van Chocolatier Dumon en kijken ernaar uit om hen in de toekomst te blijven voorzien van de fijnste werkoutfits.

 

dumon-35

Dumon koos
voor deze toppers

Ook fan van gepersonaliseerde werkkledij met borduring? Laat je adviseren over de mogelijkheden.