Een outfit die helemaal klopt voor Henrik Motors

Wie is Henrik Motors? 
 
Henrik Motors is een garage gevestigd in Bredene, die in de afgelopen twee jaar is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de branche. Wat ooit begon als een hobby voor Henrik zelf, is uitgegroeid tot zijn passie en uiteindelijk zijn beroep. Hoewel Henrik zelf een voorliefde heeft voor BMW & Merecedes, staan ze open voor alle merken en modellen. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan diensten, waaronder de aankoop en verkoop van auto's, evenals een uitstekende service na-verkoop. Of het nu gaat om onderhoud, diagnose, reparaties, bandenservice of aircoservice, bij Henrik Motors kun je rekenen op een uitstekende service van hun klein, maar zeer gemotiveerde team. 
 
Het team van Henrik Motors zet zich volledig in om de hoogste kwaliteit te leveren aan hun klanten. Met hun passie voor auto's en uitgebreide kennis zorgen ze ervoor dat elke klant tevreden is met de diensten die ze aanbieden en geven ze steeds eerlijke en betrouwbare adviezen.

HENRIK-11
HENRIK-61
HENRIK-41

Hoe hebben we hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld? 

 

Henrik Motors koos voor een volledig gepersonaliseerde outfit. Letterlijk van kop tot teen, want ze kozen er niet alleen voor om borst- en ruglogo's op hun kledij te plaatsen, maar ook hun broeken werden bedrukt met hun logo en zelfs hun schoenen matchen met hun outfit. Een uitblinker! 

 

Henrik wilde graag stijlvolle kledij die geschikt was voor het soms vuile werk in de garage. We konden hen dan ook vol vertrouwen onze Dassy collectie aanraden. Die is dankzij zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding namelijk uitermate geschikt voor werk waar je wel eens vuil kan worden, want de T-shirts mogen zelfs gewassen worden op 60°.

 

Als bovenkleding kozen ze uiteindelijk voor de Oscar T-shirts, de Indy truien en de Gravity softshells. Zo kan het team zich in alle weersomstandigheden perfect kleden. De Storax broeken zijn niet alleen praktisch / heel comfortabel door hun full stretch, maar lenen zich ook perfect om bedrukt te worden op de achterzijde. Als laatste zijn ze met de Nimes Overall, die je mag wassen op 90°, zelfs helemaal klaar voor de vuilste klussen. 

 

Bij Henrik Motors weten ze wat kwaliteit is, want ook voor hun schoenen kiezen ze bij R-dreams. Na een uitgebreid advies en pasmoment kozen ze voor veiligheidsschoen van Puma Airtwist BLK Red Low. Die passen niet alleen perfect aan hun voeten, maar ook bij hun logo en kledij, en maken hun outfit helemaal af

 

We zijn trots deze prachtige volledig gepersonaliseerde outfit te mogen leveren aan dit bloeiende bedrijf dat zich vlak naast onze winkel in Bredene bevindt. 

HENRIK-69

Henrik Motors koos
voor deze toppers

Ook van kop tot teen in een gepersonaliseerde outfit die helemaal matcht?