Tuinbouw in topvorm! Praktische & warme buitenkledij

Wie is Jimmy Vandewalle?

 

Jimmy Vandewalle, een tuin- en landschapsarchitect met al meer dan 20 jaar ervaring op de teller. Met zijn team tovert hij elke tuin om tot een echte parel. 

 

Het tuinbouwbedrijf biedt verschillende diensten aan. Van het aanpakken van nieuwe projecten, van ruwe schets tot vakkundige voltooiing van uw tuin, tot het renoveren en/of herinrichten van uw buitenruimte, biedt Jimmy Vandewalle uitgebreide mogelijkheiden. 

 

Naast deze diensten bieden ze ook tuinonderhoud aan voor degene zonder groene vingers of tijdgebrek. Zodat ook zij kunnen genieten van een mooie tuin te alle tijde! 

2
4
7

Hoe hebben we hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld? 

 

Jimmy Vandewalle koos ervoor om de bovenkledij volledig te personaliseren. De truien, bodywarmers én zelfs de jassen werden voorzien van een borst- en ruglogo. 

 

Ze kozen voor kledij die tegen een stootje kan. Maar eveneens speelden kwaliteitwarmte & comfort ook een grote rol in hun keuzeproces. 

 

Aan de hand van hun wensen & noden kwamen we snel terecht bij de Dassy Nordix jas, een wind- en waterdichte jas. De perfecte oplossing voor tuinbouwers die het ganse jaar door weer & wind buiten werken.

 

De comfy King hooded van B&C zorgt tijdens de koudere periodes voor dat extra tikkeltje warmte. Tijdens de warmere dagen wordt deze met alle plezier ingeruild tegen de Dassy Nordix. 

 

En wat met het tussenseizoen? Voor deze periode draagt het team de Expert Pro van B&C. Een handige bodywarmer met het oog op optimale bescherming en bewegingsvrijheid. 

 

 

 

 

 

IMG_1230

Jimmy Vandewalle koos
voor deze toppers

Dassy
B&C Collection
B&C Collection
Dassy
Ook fan van gepersonaliseerde kledij op maat van jouw wensen & noden? Laat je adviseren over de mogelijkheden.