Kaashuis Bovèr: Say cheese!

Wie is kaashuis Bover?

 

Kaashuis Bovèr is de passie van Axelle en Tibo. Je kan er terecht voor unieke, ambachtelijke kazen, verfijnde charcuterie en bijhorende delicatessen van hoge kwaliteit.

 

Ze maken zelf ook fijne kaas- of charcuterieschotels volledig naar wens van de klant. En om de schotel te vervoledigen kan je er ook terecht voor passende wijnen, bieren, broodjes,..

 

Kortom een echte delicatessenzaak met kwalitatieve producten gelegen in het hartje van het pittoreske De Haan.

DSC01509-8
DSC01505-6
DSC01544-25

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Zoals ook hun winkel nieuw en verfrissend zijn, kozen ze ook voor hun kledij voor een vernieuwende look. De lichte kleurencombinatie wordt perfect afgewerkt met stijlvolle groen-gelige bedrukking. Een toffe quote op de achterzijde maakt de outfit echt af!

 

De schort ‘Nordic base’ komt uit onze horecacollectie van Chaud Devant. De kwalitatieve producten van Chaud Devant zijn een must-have voor elke hippe horecazaak. Ze zijn wasbaar op 60° en kunnen vanzelfsprekend ook in de droogkast. Een schort borduren maakt de outfit echt af. Wij borduren schorten uit katoen, polyester en daim.

 

Traditioneel wordt vaak voor een hemd of polo gekozen onder een schort. Kaashuis Bovèr wou er graag uitspringen en ging daarom voor de King en Queen crew neckvan B&C. Een comfy sweater die de look op een speelse manier vervolledigd. De zelfde kwalitatieve borduring van de schorten komt ook op de sweaters terug. Vaak wordt op de achterzijde van de horecakledij het logo groot geborduurd. Ook hier koos Kaashuis Bovèr voor een andere weg en besloten ze de passende slogan ‘Say Cheese’ op hun rug te borduren. Zo toveren ze overduidelijk regelmatig een glimlach op het gezicht van hun klanten.

DSC01549-27

Kaashuis Bovèr koos
voor deze toppers

Er ook uitspringen met uw bedrijfskledij?