Luxatec: totaalpartner in elektrotechniek

Wie is Luxatec?

 

Met zo’n 35 jaar ervaring op de teller is Luxatec dé partner bij uitstek voor algemene elektriciteitswerken. Dit in de regio's West- en Oost-Vlaanderen.

 

Luxatec is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting & domotica. Met hun expertise & oog voor kwaliteit begeleiden ze ieder project van A tot Z.

 

Wie kiest voor Luxatec, kiest voor een hands-on partner met passie voor elektro en een neus voor innovatie:

Meer informatie: https://luxatec.be/

 

 

IMG_1378-2
IMG_1404_2
IMG_1375_2

Hoe hebben we hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld? 

 

Luxatec koos voor het totaalplaatje, stralen doen ze in een gepersonaliseerde outfit van kop tot teen. Ze kozen zowel voor bovenstuks als voor broeken & schoenen.

 

Als bovenkleding koos Luxatec voor de Men’s Workwear tshirt, Men’s Workwear polo, King crew neck hoodie & de Snickers Softshell jas. Door het breed gamma aan bovenkleding kan het team zich in alle weersomstandigheden perfect kleden.

 

Aangezien oog voor kwaliteit één van de sterktes is van Luxatec, trokken we deze sterkte door in hun kledij. We kozen ervoor om de kledij te borduren voor de ultieme premium uitstraling.

 

Er werden twee werkbroeken geselecteerd uit het Snickers gamma. Enerzijds de 6241, een lange werkbroek. Anderzijds de 6141, de korte variant voor de warmere dagen. 

 

Ten slotte mocht elke werknemer op basis van zijn noden & wensen een paar werkschoenen uitzoeken uit het gamma van Solid Gear

 

We zijn trots deze prachtige werkfoutfit te mogen leveren aan dit gepassioneerd bedrijf!

 

 

IMG_1392

Luxatec koos
voor deze toppers

Snickers
Solid Gear
Ook fan van gepersonaliseerde kledij op maat van jouw wensen & noden? Laat je adviseren over de mogelijkheden.