No Limit staat sterk

Wie is No Limit en wat doen ze?

 

The place 2 be 4 a good workout!

 

In deze hectische tijden van stress, ongezond voedsel en weinig beweging is het niet altijd gemakkelijk deze leefregel te volgen, daarom zijn Tom Vergote en zijn vrouw Melissa Van Belle van No Limit Gym er om u hierbij te helpen.

 

No Limit is een gezellige fitnessclub gelegen in het centrum van Koekelare. Ze hebben een uitgebreide keuze aan moderne fitness en bodybuilding toestellen voor zowel de beginnende als de gevorderde fitnessliefhebber. Tom is zowel fitness trainer als prep coach. Voor het volledige plaatje kan je dus bij hen terecht.

 

Jong en oud kunnen terecht bij Tom en Melissa. Bij No Limit kan je ook worden bijgestaan met professioneel advies, zowel voor de begeleiding van de training, info over aangepaste voeding als trainingsschema’s.

nolimit-4
nolimit-5
nolimit-6

Hoe hebben wij hen kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Tom van No Limit kwam een tijdje terug toevallig voorbij onze zaak gereden en sprong even binnen. Tot op vandaag mogen wij No Limit nog steeds als klant ontvangen.
Bij No Limit hebben ze een heel verscheiden publiek. Ze willen dan ook aan al hun verschillende klanten tegemoet komen met een ruim assortiment kledij. Wanneer hun klanten meedoen aan wedstrijden kunnen ze zo hun favoriete fitness zaak vertegenwoordigen via de gepersonaliseerde kledij.

 

Als basiskledij voorzien wij No Limit van gepersonaliseerde t-shirts. Telkens in de kleuren grijs, zwart of rood gepersonaliseerd via transferdruk. Om alle gepersonaliseerde sportkledij in mee te nemen, maakten wij voor hen een zwarte sportzak met witte opdruk. Voor de dames liet No Limit ook crop tops/sportbeha’s bedrukken met hun logo. Terug in hetzelfde kleurenpallet zodat de crop tops mooi samengaan met de rest van de kledij.

 

Om aan ieders wens te voldoen zijn er ook geborduurde mutsen en geborduurde jassen voor in de frissere periodes. Ook personaliseerden we een heel assortiment truien met rits en kap. Zo kan iedere sporten een outfit samenstellen naar wens bij

No Limit.

nolimit-2

No Limit koos
voor deze toppers

Ook werken aan de looks van je bedrijf?