Stijlvol schrijnwerk met Olivier Deweirdt

Wie is Olivier Deweirdt ?

 

Olivier Deweirdt is geen doorsnee timmerman. Hij is een vakbekwame professional die garant staat voor creatief maatwerk. Hij voert elk project met uiterste precisie uit en let op alle details.


Hij doet niet alleen de uitvoering en plaatsing, hij werkt ook samen met de klant het volledige ontwerp uit. Zo maakt hij ondermeer exclusief maatmeubilair en volledige thema-projecten.


Hij is over gans Vlaanderen actief.

DSC01621-13
DSC01629-15
DSC01631-17

Hoe hebben wij hem kunnen helpen en welke producten hebben we voorgesteld?

 

Een echte vakman zoals Olivier is in de eerste plaats op zoek naar kwalitatieve kledij die hem ondersteunt bij zijn werk. Hij koos dus vanzelfsprekend voor een volledige Snickers outfit. Een veelzijdige werkbroek, warme truien en kwalitatieve polo’s geborduurd met zijn eigen logo.

 

De borduring op de zwarte Snickers kledij van Olivier geeft een stijlvolle indruk. Doordat de polo’s gemaakt zijn in een kwalitatieve, dikkere stof was het ook mogelijk om alle stuks in deze bestelling te borduren. De polo zorgt ervoor dat de volledige outfit meteen opgewaardeerd wordt, terwijl de verschillende truien zorgen voor een extra comfortabele outfit.

DSC01584-4

Olivier Deweirdt koos
voor deze toppers

Ook je vakmanschap uitstralen met een professionele outfit?